STOP NU MET HUREN EN LEASEN VAN JUKEBOXEN ONS JUKEBOX IS GRATIS EN U VERDIENT ER GELD MEE!

Over Manasmaestro

hakkimizda
Manasmaestro is sinds 2002 gevestigd aan de Schaardijk 5 in Rotterdam, en is al jaren actief in de Nederlandse amusementsbranche en daarbuiten.
Als exploitant in de amusemmentscenters en horeca, is Manasmaestro uitstekend in staat en doelgericht haar werkzaamheden op ontwikkeling, marketing, inkoop en verkoop van digitale juke boxen te richten.

Manasmaestro beschouwt Nederland als haar eerste en belangrijkste targetmarkt, eveneens is Manasmaestro internationaal actief. De activiteiten van het bedrijf zijn gericht op de buitenlandse markt waaronder de Europeese Landen zoals Belgie en Duitsland.

Voorts is Manasmaestro constant expansie aan het zoeken om met betrouwbare Joint-Venture projecten te realiseren in het binnen en buitenland. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service, is de benaming wat voor ons van toepassing is.
Hierdoor durven wij te zeggen dat onze produkten van eerste klasse zijn. Met deze website willen wij u een indruk geven van wat wij in huis hebben. Wij streven ernaar om voortdurend "up to date" te zijn v.w.b. de procedure en "the know how". verbetering in kwaliteit staat voorop.

Mocht u vragen hebben en/of meer informatie over ons willen neem dan gerust contact met ons op via de contact formulier of via ons telefoon nummer :

06 14 14 12 12

Uiteraard mag U ook gelijk een Aanvraag Digitale Music Box invullen voor plaatsing van een Digitale Juke Box in uw bedrijf, Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met U opnemen.


Links : bahisklavuz365.com | futbolskor.com