STOP NU MET HUREN EN LEASEN VAN JUKEBOXEN ONS JUKEBOX IS GRATIS EN U VERDIENT ER GELD MEE!

euro

ManasMaestro Digitaal Jukebox


Met het exploiteren van digitaal achtergrond muziek in de horeca en soortgelijke bedrijven is Manas Maestro in 2002 begonnen. Dit behoort nog steeds tot een van hoofd activiteiten van Manas Maestro.

Het werkgebied omvat heel Nederland en omliggende landen zoals Belgie en Duitsland. In de vele Jaren waarin we nu exploiteren hebben we veel en langdurige relatie opgebouwd. Dit resulteerde in de ruime ervaring en kennis zo kunnen we nu een adviserende taak voor onze toekomstige klanten op ons nemen. Niet alleen voor een rendable exploitatie maar ook voor het verantwoord exploiteren van digitale jukebox voor achtergrond muziek.

Waarom Manas Maestro Jukebox?
- Wij vragen geen maandelijkse vergoeding voor plaatsing van een Digitale Jukebox het is helemaal gratis ! Ook Onderhoud ! dit is nog niet alles U gaat ermee ook geld verdienen.

- Van elke cent dat in de jukebox valt, gaat een x percentage in uw kassa. dus extra inkomen van de muziek dat in uw zaak gedraaid wordt. Winst voor de horeca eigenaar kan per bedrijf verschillend zijn, er zijn bedrijven die per jaar 4000 Euro van de jukebox verdienen en er zijn bedrijven die 400 Euro verdienen, het is dus afhangkelijk van plaats en uw klanten.

- Meer dan 30 duizend liedjes van alle soorten categorieen en altijd up-to-date muziek.

- Onze klanten hebben tot nu toe geen spijt van onze Digitale Juke box.

Mocht U nog steeds een Jukebox op lease basis in uw horeca hebben waar aan u maandlijks geld uit geeft dan wordt het tijd dat U dat nu gaat veranderen !

Vul de aanvraag formulier in en wij zullen U ook voorzien van een Digitale Jukebox waar U wat aan heeft.

Links : bahisklavuz365.com | futbolskor.com